Over ons

Reeds meer dan 35 jaar richt de firma Pelter Automaterialen zich naar professionals op zoek naar een One-Stop-Supplier voor al de te herstellen merken en wagentypes in de schadeherstelmarkt.

Dit gebeurt door te focussen op een Full Service-systeem voor carrosseriebedrijven, zijnde de levering van alle onderdelen en/of benodigdheden om een perfecte herstelling van geaccidenteerde wagens uit te voeren.

Het uitgebreid team van specialisten van Pelter Automaterialen beantwoordt dagelijks de vele technische en specifieke vragen van klanten, en dit via telefoon, fax, mail en sinds kort online mbv LOS (Life Ordering System). Daarnaast biedt het "Pelter Partscat" systeem (dit is het in 2013 volledig vernieuwde online bestelplatform) de mogelijkheid om buiten de kantooruren zowel te consulteren, als te bestellen.

Voor het goed afleveren van de bestelde delen (gaande van plaatwerkdelen (motorkappen, bumpers, spatborden, deuren, kofferdeksels, ...) tot koeldelen, ruiten, ...) beschikt Pelter Automaterialen over een eigen, speciaal hiervoor uitgerust bestelwagenpark van meer dan 10 voertuigen.

Daarenboven biedt Pelter Automaterialen voor een ruim aantal delen de keuze tussen originele en kwalitatief gelijkwaardige onderdelen. Hierdoor is het carrosseriebedrijf dat klant is bij Pelter Automaterialen steeds zeker van een goede prijs/kwaliteitsverhouding om concurrentiële offertes aan de wageneigenaar(s) te bieden.

Kortom, Pelter Automaterialen is dé partner voor elk professioneel schadeherstelbedrijf dat op zoek is naar een Full Service onderdelenleverancier aan goede en aantrekkelijke condities en met een betrouwbare service !